Koszyk: 0  szt.
Wartość: 0.00zł
Sklep-Mercedes.pl PROMERC - bo bez gwiazdy nie ma jazdy...
 AMG GT  CLA-klasa  GL-klasa  GLA-klasa  GLE - klasa  GLK - klasa  GLS KLASA  SLS - klasa  SMART  WYPRZEDAŻE  X-klasa  GLC-klasa  A-klasa  B-klasa  C-klasa  CL-klasa  CLK-klasa  CLS-klasa  E-klasa  G-klasa  M-klasa  R-klasa  S-klasa  SL-klasa  SLK-klasa  Dostawcze / Ciężarowe
Witaj Nieznajomy! Czy chcesz się zalogować? A może chciałbyś założyć konto? Wyszukiwarka:  
  w:   
  Katalog
Kontakt i Informacje
Sklep-Mercedes.pl
9283844   tel. 41 311 50 27
kom. 790 559 959
bok@sklep-mercedes.pl
Dostawy
Regulamin sklepu
Często zadawane pytania (FAQ)
Polityka prywatności
Mapa sklepu
Napisz do nas
Facebook
Koszyk
...jest pusty
Najlepiej sprzedające się produkty w ProMerc:  więcej
WKŁAD FILTRA OLEJU KNECHT OE 0001802609
WKŁAD FILTRA OLEJU KNECHT OE 0001802609

cena u nas: 28.00zł
orientacyjna w ASO: 34.16zł
Polityka prywatności
Polityka prywatności serwisu

1.Osoba korzystająca z serwisu Sklep-Mercedes.pl pozostaje anonimowa, do momentu kiedy nie zdecyduje sie ujawnić swojej tożsamości.
2. Informacje wysyłane na adres poczty elektronicznej autora serwisu lub za pomoca formularzy, znajdujacych sie w serwisie Sklep-Mercedes.pl, mogą zostać opublikowane w serwisie. Z wyłączeniem informacji zawierajacych klauzule *nie do publikacji*. 
3. Zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018roku o ochronie danych osobowych  serwis 
Sklep-Mercedes.pl nie przetwarza danych osobowych. 
4. Serwis 
Sklep-Mercedes.pl nie udostępnia żadnych informacji osobom trzecim o uzytkownikach serwisu.
5. Informacje pochodzace z wszelkiego rodzaju ankiet, znajdujacych sie w serwisie, sa gromadzone i analizowane. Dotyczy to przede wszystkim danych o nazwach domen, z których lacza sie uzytkownicy serwisu, ilosci odsłon stron, ilosci wizyt i i służą ulepszeniu merytorycznej zawartości serwisu. 
6. Nie ponosimy odpowiedzialnosci za polityke prywatnosci serwisów, do których bezposrednie linki znalazly sie na naszych stronach. Nie ujawniamy adresów poczty elektronicznej. Te, które posiadamy w zwiazku z adresowaną do nas korespondencja, wykorzystujemy wyłącznie w celu udzielenia ewentualnej odpowiedzi, lub, gdy zostaly zebrane za pomoca formularzy, dostarczenia subskrybentom Newslettera. 
7. W celu zmiany lub usunięcia swoich danych, należy skorzystać z formularza Newslettera znajdujacego sie na glównej stronie serwisu, lub poinformować nas o tym poprzez formularz kontaktowy
 
 
 
 

Polityka prywatności cookies


Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przechowywania i dostępu do informacji na urządzeniach Użytkownika za pomocą plików Cookies, służących do realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną żądanych przez Użytkownika.

I. Definicje podstawowe

1. Cookies - Cookies to niewielkie ‘pliki, zapisywane przez Twoją przeglądarkę internetową. Dzięki cookies strona sklepu pamięta Twoje preferencje przeglądania asortymentu. Pliki cookie nie pozwalają na identyfikcję Twoich danych osobowych. Pliki cookie nie mają wpływu na Twoje oprogramowanie ani sprzęt.

2. Sklep - oznacza sklep internetowy który oglądasz pod obecnym adresem www.

3. Urządzenie - oznacza elektroniczne urządzenie które służy do uzyskania dostępu do sklepu internetowego.

4. Użytkownik - oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.

5. Administrator - oznacza Auto Serwis Gercars Andrzej Kuleta, NIP: 8391771325, Dziewięczyce 25, 28-440 Działoszyce który świadczy usługi drogą elektroniczną oraz przechowuje i uzyskuje dostęp do informacji w urządzeniach Użytkownika.

II. Rodzaje stosowanych Cookies

1. Stosowane przez Administratora Cookies są bezpieczne dla Urządzeń Użytkownika. Nie jest możliwe przedostanie się do Urządzenia jakichkolwiek wirusów lub innego złośliwego oprogramowania. Pliki te pozwalają zidentyfikować oprogramowanie wykorzystywane przez Użytkownika i dostosować Sklep indywidualnie każdemu Użytkownikowi. Cookies zawierają niezbędne dane takie jak : adres www sklepu, czas przechowywania na Urządzeniu oraz przypisaną wartość potrzebną do działania sklepu.

2. Administrator wykorzystuje następujące typy plików Cookies:

a) Cookies sesyjne: są zlokalizowane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu wyłączenia przeglądarki internetowej. Zapisane w tych plikach Cookies informacje są po wyłączeniu przeglądarki usuwane z pamięci Urządzenia. 

b) Cookies trwałe: są zlokalizowane na Urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Wyłączenie przeglądarki internetowej lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich trwałęgo usunięcia.

3. Cookies sesyjne oraz Cookies trwałe nie umożliwiają pobierania danych osobowych ani informacji poufnych z Urządzenia Użytkownika.

4. Użytkownik ma możliwość wyłączenia dostępu Sklepu do plików cookies na swoim Urządzeniu. 

5. Wyłączenie dostępu Sklepu do plików cookies spowoduje, że koszystanie ze sklepu będzie możliwe z wyłączeniem funkcji które wymagają do poprawnej pracy istnienia plików cookies (Rejestracja, Logowanie, Wybór sposobu prezentacji asortymentu).

III. Cel stosowania Cookies

1. Administrator wykorzystuje pliki Cookies w celu Uwierzytelniania Użytkownika w Sklepie co umożliwia :
a) Wgląd Użytkownika we własne dane osobowe zgromadzone w bazie danych
b) Przeprowadzenie transakcji zakupu danego towaru 

2. Administrator wykorzystuje Cookies pochodzące od serwisów trzecich w następujących celach:

a) Zbieranie ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych należących do firmy Google. Administratorem danych jest Google Inc z siedzibą w USA

III. Prawa Użytkownika 

1. Użytkownik może w każdej chwili i w każdym czasie samodzielnie zmieniać ustawienia dotyczące przechowywania plików Cookies przez przeglądarkę internetową służącą do przeglądania zawartości Sklepu. Informacje szczegółowe o możliwości i sposobie włączania lub wyłączania obsługi Cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki.

2. Użytkownik ma prawo w każdej chwili usunąć pliki Cookies wykorzystując do tego dostępne opcje w przeglądarce internetowej. 

Kontynuuj
Zaloguj się
E-mail

Hasło



Nowy klient?
Zapomniałeś hasła?
Bestsellery
01. ISOFIX UCHWYT FOTELIKA PRAWA STRONA NR OE 2038601187
02. OLEJ AUTOMAT SKRZYNI ATF134 5 LITRÓW OE 001989680314
03. GŁOŚNIK SPRINTER OE 9018270060
04. OLEJ DO AUTOMATYCZNYCH SKRZYNI BIEGÓW 722.6XX ATF134 1L NR OE 00
05. POKRYWA WTRYSKU KALOSZ OBUDOWA 1021410990#
Ostatnio oglądane
NADKOLE PRZEDNIE LEWE TYLNA POŁOWA A168 698 85 30
EMBLEMAT 316 CDI NR OE 9018172414 SPRINTER
KLAMKA WEWNĘTRZNA DRZWI PRZESUWNYCH NR OE 9017601361 *
PÓŁOŚ TYLNA LEWA NR OE 9063503710
AMORTYZATOR PRZEDNI PRAWY OE 1763234400
TYLNA TARCZA HAMULCOWA ATE OE 2034230112
FILTR PYŁKOWY NR OE 1648300218
WKŁAD FILTRA POWIETRZA MANN 2,2 CDI OM646
SPRĘŻYNA TYLNA NR OE 6393240504
metody płatnoœci